Idrottsanläggningar

I vårt digitala bokningssystem söker du själv bland olika lokaler och skickar din bokningsförfrågan om idrottsanläggningen du vill boka.

Bokning av idrottsanläggningar och lokaler

Alla lediga tider hittar du i vårt digitala bokningssystemlänk till annan webbplats där du också gör dina bokningsförfrågningar. För att kunna göra en bokningsförfrågan måste du ha ett inlogg. Här hittar du en intruktionsfilm om hur det går till att skapa en inloggning.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster När du har skaffat en inloggning kan du sedan smidigt föra olika bokningsförfrågningar. Här hittar du en instruktionsfilm om hur du gör en bokningsförfrågan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Idrottshallarna kan bokas per säsong, hösttermin och/eller vårtermin. I första hand prioriteras föreningar med ungdomsverksamhet. Föreningar och privatpersoner kan även boka per timme i mån av ledig tid i hallarna. För att få boka lokaler måste du ha fyllt 18 år.

Om du har problem att använda det digitala systemet kan du även ringa 0470-410 00 eller mejla oss på foreningsservice@vaxjo.se.

Hyror, uthyrningspolicy och riktlinjer för reklam

Kultur- och fritidsnämnden har beslutat om en uthyrningspolicy med villkor för uthyrning av kultur- och fritidsförvaltningens lokaler. Det gäller till exempel vem som kan hyra/låna och vilka regler som gäller under tiden man hyr/lånar lokalen. Kultur- och fritidsnämnden har även beslutat om riktlinjer för reklam i de kommunala idrottsanläggningarna.

Här hittar du hyror och avgifter för lokaler som finns i bokningssystemet (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet).

Så behandlar vi dina personuppgifter vid bokning av lokaler

Här kan du läsa mer om hur vi, enligt den nya dataskyddsförordningen GDPR, behandlar de personuppgifter som vi får från dig när du bokar en lokal hos oss.

Övriga lokaler

På webbplatsen Scenrumlänk till annan webbplats finns ett register över lokaler i Växjö, som kan användas för olika typer av arrangemang och aktiviteter. På många lokaler i registret finns även måttuppgifter, foton, ritningar och annat matnyttigt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 juni 2020
Se och göra